Tanáraink

Zoli és Andi

salsa
bachata
Zoli és Andi

Andi (Némethi Andrea): 

A táncos múltam egészen általános iskolához köthető.  Mindig is imádtam táncolni, rengeteg stílust kipróbáltam, de ami igazán a meghódította a lelkemet a kizomba, kubai salsa és a bachata. Azt szoktam mondani „Dance is my passion” a tánc a szenvedélyem, kikapcsol, belevihetem a saját egyediségem, és olyan kapcsolatot tud létrehozni emberek között, amin még mindig meglepődőm milyen csodálatos érzés.

A tánc egy kaland, ezt az érzést keresni, kutatni, megélni, kitáncolni a zene összes elemét, megélni a pillanatot egy csoda. Ez számomra a TÁNC.

2018 óta tanítok a Táncvilág Stúdióban. DanceFitness órákat tartok, péntekenként pedig a Kubai Salsa világába vezetjük be a táncolni vágyókat.

A tanítás számomra több, mint elhivatottság. Szeretném a legmagasabb szinten átadni a megszerzett tudásomat. Segíteni szeretnék abban, hogy mindenki a saját egyedi stílusát megtalálja, és közben jól érezze magát, elengedje az összes felgyülemlett feszültséget, azáltal, hogy táncolni tanul egy remek közösségben, egy minőségi és szuper tánciskolában.

 

Zoli:

 

Euphoria Dance Studio (Táncvilág stúdió)

Táncvilág

Ahol minden a tánc körül forog

Keress minket a közösségi platformokon is!

Rendezvényeink fotózását a K-Art Foto biztosítja.

K-Art Foto - rendezvényfotózás, esküvői fotózás, fotós

Menü