Rólunk

Euphoria Dance Studio
Ahol minden a tánc körül forog

Egy tánciskola, ahol megtalálod a helyed
  • akár felhőtlen kikapcsolódásra és szórakozásra vágysz,
  • ha ismerkedni, barátkozni szeretnél,
  • ha kultúrált, igényes környezetben szeretnél mozogni, feltöltődni
  • és természetesen akkor is, ha komolyan, magas szinten szeretnél megtanulni táncolni.
rolunk_01.jpg
Image

Bemutatkozás

Azt a tánciskolát álmodtunk meg, ahol a jó hangulat, a barátságos, laza közeg kéz a kézben jár a magas szakmai szinvonallal.

Olyan felnőttek számára nyújtunk igényes, aktív szórakozási lehetőséget, akik szeretnének kikapcsolódni a mindennapi rohanás után, akik szórakozásra, új emberi kapcsolatokra vágynak.

Bár iskolánk elsősorban hobbi és szabadidős táncos tevékenységekre specializálódott, oktatóink magas szakmai minősége miatt sok eredményes versenyző is választott már minket itthon, és külföldön egyaránt.

2023 nyarán tánciskolánk életében újabb mérföldkőhöz értünk el. A Táncvilág Stúdió új néven (EUPHORIA DANCE STUDIO) folytatja tovább a működését. Ráadásul hatalmas örömmel jelentjük be, hogy 2023. augusztus 1-jétől vadonatúj tánc- és mozgáscentrumunkban várjuk tanítványainkat Debrecen szívében, a Párizsi Udvarban.

Tánckurzusaink Debrecen kívül megtalálhatóak pl. Nyíregyházán, Vásárosnaményban, Mátészalkán is.

Óráinkról, kurzusainkról további információk a Táncórák menüpontban, egyéb programok pedig a Programok menüpontban találhatóak.

Kövesd be Instagram és Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le semmi fontos újdonságról!

Közösségi média

Küldetésünk

Mi hiszünk abban, hogy tánctanárnak lenni egy SZAKMA! Amit meg kell tanulni. 

Ha valaki megtisztel minket azzal, hogy részt vesz bármelyik programunkon, akkor a tőlünk telhető maximumot nyújtjuk. Mind szakmailag, mind emberileg.
Nekünk Te vagy az első! Nekünk fontos az, hogy óráról-órára sikerélményeket szerezz. Hogy jól érezd magad. Hogy kikapcsolódj a napi rohanásból.

Odafigyelünk arra, hogy olyan emberek tartozzanak hozzánk, akik szintén ebben hisznek.
Szeretnénk egy összetartó, baráti, támogató csapatot létrehozni, ahogy Te is megtalálod a számításodat, bármi is vezérelt hozzánk.

Történetünk

A Táncvilág Stúdió 2016-ban alakult olyan tanárok alapításával, akik korábbi tevékenységük során már sok-sok év oktatási és csoportvezetési tapasztalatot szereztek.

Már ezalatt a pár év alatt a régió meghatározó iskolájává nőttük ki magunkat.
Hat Kelet-magyarországi városban tartunk órákat és különböző egyéb programokat.
Tíz képzett, profi tanár áll rendelkezésedre ahhoz, hogy kihozd magadból azt, amire vágysz.

Az órákat és az egyéb táncos programokat már igényes helyszíneken, többségében légkondicionált környezetben, belvárosi termekben tartjuk, ahol profi hangtechnika és tükrök segítik a fejlődésedet. 
Fontos számunkra, hogy az a helyszín, ahová várunk Téged igényes, könnyen elérhető és kényelmes legyen.

A Táncvilág Stúdió 2023. augusztus 01-jétől Euphoria Dance Studio néven működik tovább, továbbá Debrecen szívében megnyitottuk vadonatúj tánc- és mozgáscentrumunkat.

Tanáraink évről-évre látogatják azokat a Fesztiválokat és továbbképzéseket, ahol a különböző táncstílusok világelső tanárai tanítanak. Biztos lehetsz benne, hogy olyan tanárok fognak Téged tanítani, akik szintén állandóan tanulnak, és naprakészek az adott táncstílus változásaival is.

Euphoria Dance Studio (Táncvilág stúdió)

Táncvilág

Ahol minden a tánc körül forog

Keress minket a közösségi platformokon is!

Rendezvényeink fotózását a K-Art Foto biztosítja.

K-Art Foto - rendezvényfotózás, esküvői fotózás, fotós

Menü