Tanáraink

Andi

Tapasztalat: 2

Salsa
Dance-fitness
Kizomba
Andi

Andi (Némethi Andrea): 

A táncos múltam egészen általános iskolához köthető.  Mindig is imádtam táncolni, rengeteg stílust kipróbáltam, de ami igazán a meghódította a lelkemet a kizomba, kubai salsa és a bachata. Azt szoktam mondani „Dance is my passion” a tánc a szenvedélyem, kikapcsol, belevihetem a saját egyediségem, és olyan kapcsolatot tud létrehozni emberek között, amin még mindig meglepődőm milyen csodálatos érzés.

A tánc egy kaland, ezt az érzést keresni, kutatni, megélni, kitáncolni a zene összes elemét, megélni a pillanatot egy csoda. Ez számomra a TÁNC.

2018 óta tanítok a Táncvilág Stúdióban. DanceFitness órákat tartok, péntekenként pedig a Kubai Salsa világába vezetjük be a táncolni vágyókat.

A tanítás számomra több, mint elhivatottság. Szeretném a legmagasabb szinten átadni a megszerzett tudásomat. Segíteni szeretnék abban, hogy mindenki a saját egyedi stílusát megtalálja, és közben jól érezze magát, elengedje az összes felgyülemlett feszültséget, azáltal, hogy táncolni tanul egy remek közösségben, egy minőségi és szuper tánciskolában.

Euphoria Dance Studio (Táncvilág stúdió)

Táncvilág

Ahol minden a tánc körül forog

Keress minket a közösségi platformokon is!

Rendezvényeink fotózását a K-Art Foto biztosítja.

K-Art Foto - rendezvényfotózás, esküvői fotózás, fotós

Menü